Lifestyle

Trucuri care te ajută să ieși bine în fotografiile de grup. Reuniunea familiei de Crăciun nu va mai fi un chin

Trucuri care te ajută să ieși bine în fotografiile de grup. Nici tu nu ești mulțumită de cum ieși în pozele de familie, mai ales când vine vorba de sărbători, dar cu toate astea accepți ca familia să pună poza pe diferite rețele de socializare? Ei bine, ce ai spune ca data viitoare când ai parte de o reuniune de familie și se vor poze, să ții cont de o serie de trucuri care te vor face să arăți mai bine? Nu ai nimic de pierdut dacă încerci!

Trucuri care te ajută să ieși bine în fotografiile de grup. Reuniunea familiei de Crăciun nu va mai fi un chin

Dacă ții cont de sfaturile pe care ți le prezentăm mai des, fie că vorbim despre Crăciun, Revelion sau pur și simplu o petrecere pe care vreți să o imortalizați prin poze, cert este că pentru tine fotografiile de grup nu vor mai fi o corvoadă.

Trucuri care te ajută să ieși bine în fotografiile de grup

Ei bine, există o mulțime de trucuri pentru a arăta mai bine în fotografii, începând de la vestimentația corectă și până la machiajul potrivit, însă nu despre aceste lucruri este vorba acum. Poți avea o siluetă foarte frumoasă, un outfit exemplar și un make-up demn de invidiat, însă dacă nu știi cum să stai la poză, totul este în zadar. Sfaturile de mai jos pot fi aplicate în numai câteva secunde și nu necesită nici o pregătire prealabilă, ci doar încredere în tine!

  1. Înainte de poză, ia-ți câteva secunde pentru a te uita într-o oglindă sau chiar în camera foto a telefonului și asigură-te că nu ai mușchii feței încordați. După ce aceștia sunt relaxați, zâmbește, astfel că vei evita astfel să ai o expresie crispată sau încordată.
  2. Dacă ai probleme cu privire, mai concret dacă nu știi niciodată unde să te uiți, îți lăcrimează ochii sau nu îi poți ține deschiși mai mult de câteva secunde, încearcă să ai mereu al îndemână o pereche de ochelari de soare pe gustul tău, care îți scoate în evidență trăsăturile.
  3. Oricât de frumos ești machiată și aranjată, evită să fii pozată fix din față, în genul pozelor pentru pașaport/buletin, asta fiindcă nimeni nu are un aspect perfect simetric.
  4. Chiar dacă fazi o poză de grup, încearcă să nu ai capul perfect drept, cu privire în față, ca atunci când îți faci buletinul. Doar dacă rotești corpul și capul fie și un pic, nu numai că vei arăta mai bine, ci și mai relaxat și mai natural.
  5. Evită să ții brațele sau picioarele lipite de ceva. Nu, nici măcar lipite de corp fiindcă vor părea mai groase. Dacă vrei să ții brațele pe lângă corp, îndepărtează-le subtil de torso, iar gambele ține-le puțin încordate pentru o notă mai sexi și feminină.
  6. Un sfat pe cât de simplu, pe atât de important este să stai dreaptă! Îndreaptă subtil umerii și încordează un pic mușchii abdomenului, astfel încât să adopți o poziție rigidă, necesară unei femei puternice.
  7. Încearcă să privești către o sursă de lumină pentru a-ți face privirea să pară mai luminoasă și senină.
  8. Când ești fotografiată stând în picioare, plasează greutatea pe piciorul din spate, care se află mai departe de cameră, astfel încât partea care se vede în prim plan în fotografie să nu arate încordată, ca și când te-ai chinuit pentru poză.
  9. Poziția capului este și ea extrem de importantă. Apleacă subtil capul în jos pentru un efect mai relaxat și un look care denotă încredere în sine, feminitate și senzualitate.
  10. Nu în ultimul rând, pentru a arată grațios și a alungi silueta, alungește laba piciorului astfel încât să se continue pe aceeași linie cu cea a gambei. Vei avea partea de picioarele mai lungi și subțiri.

Acum, fiindcă știi toate aceste trucuri și sfaturi precizat de noi mai sus, este imposibil să nu ai poze reușite, fie că vorbim despre o ședință foto profesională, un eveniment important, reuniune cu familia de sărbători sau chiar poze singură, fiind pasionată de acest lucru. Nu, nu trebuie să te mai ascunzi, nici să mai pleci de la fotografiile de grup sau să te mai retragi în vreun fel. Cu zâmbetul pe buze, încrezătoare și cu sfaturile primite, sigur o să ai amintiri perfecte de la cele mai speciale momente din viața ta!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button