Drinks

Oamenii de știință sunt de partea ta! Ciocolata și vinul întârzie îmbătrânirea

De acum le poți consuma (moderat) fără cea mai mică urmă de vinovăție. Ciocolata și vinul întârzie îmbătrânirea! Îți răsfeți papilele gustative, te bucuri de o seară cu prietenii, iar piele ta se menține tânără.

Oamenii de știință sunt de partea ta! Ciocolata și vinul întârzie îmbătrânirea

La mijloc nu este nicio minune, ci un antioxidant natural numit resveratrol. El este un fitoestrogen produs de plante, care interacționează foarte bine cu receptorii noștri de estrogen.

Unde găsim resveratrol

Care este principala sursă de resveratrol? Vinul roșu, iar dacă tot am vorbit de lumea vegetală, resveratrolul este prezent în fructele de pădure închise la culoare, cacao și coaja strugurilor roșii.

Obișnuiești ca la micul dejun să pui în iaurt sau ovăz fructe de pădure? Îți suplimentezi doza de resveratrol!

Consumi regulat shake-uri din fructe și legume? Adaugă în blender și o lingură de cacao raw. Potențezi gustul shake-ului și asimilezi resveratrol.

Ciocolata și vinul întârzie îmbătrânirea

Cercetătorii recomandă să bei 1 pahar de vin roșu pe zi, iar ciocolata să fie dark.

Dacă fantasmai la tot felul de praline sau ciocolată cu lapte, din păcate oamenii de știință nu au mai fost așa de generoși.

Impactul resveratrolului nu este doar la nivelul pielii, ci al întregului organism. Practic în acest proces de rejuvenare sunt incluse toate celulele.

Mai mult se pare că resveratrolul are potențialul de a bloca procesul de carcinogeneză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button