Relationship

Limbajul trupului în dragoste. Cum îți dai seama ce simte pentru tine

Limbajul trupului în dragoste este mai grăitor decât ai putea crede. Și există multe limbi ale iubirii, pe care fiecare le vorbește diferit. Un bărbat îndrăgostit cu adevărat face gesturi total neașteptate. Și în cele ce urmează afli cum îți dai seama ce simte pentru tine din felul în care se exprimă prin limbajul trupului în dragoste.

Limbajul trupului în dragoste. Cum îți dai seama ce simte pentru tine

Cuprins

 • 1 Cum îți dai seama ce simte pentru tine
 • 2 Ce spune limbajul trupului în dragoste
  • Simte nevoia de apropiere
  • Este „ochi și urechi’ doar pentru tine
  • Contează când și de ce îți zâmbește
  • Este pedant și galanton
  • Doamna este servită
  • Acceptă glumele pe seama lui
  • Vocea îl trădează

Limbajul trupului în dragoste este factorul principal pentru a determina cât de mult este un bărbat îndrăgostit de tine. Nu-i așa că ți-ai fi dorit să ai acea superputere de a citi gândurile și sentimentele cuiva? Sau măcar să poți descifra semnalele pe care ți le transmite involuntar? Ei bine, limbajul trupului în dragoste este cel care te ajută să simți că ai acea superputere.

Cum îți dai seama ce simte pentru tine

Dintre toate limbajele iubirii, limbajul trupului în dragoste este cel mai elocvent. Și nu ar trebui să confundăm atracția fizică și pasiunea cu starea de a fi îndrăgostit. Chiar dacă și acestea fac parte din ansamblu. Limbajul corpului unui bărbat îndrăgostit va arăta cât de mult îi pasă de tine. Dacă vrei să înțelegi cât de mult însemni pentru un bărbat anume, urmărește-i limbajul trupului în dragoste.

Limbajul trupului în dragoste al unui bărbat te va anunța când îi pasă cu adevărat de tine. De exemplu, dacă te așezi să te uiți la un film, el se va concentra asupra ta. Se va ridica imediat să te servească, intuind dacă ai nevoie de ceva. Dacă ieșiți la plimbare pe înserat și afară se răcorește, bărbatul îndrăgostit îți va oferi imediat haina lui ca să îți țină de cald. Iar acesta nu este un gest politicos obligatoriu. Bărbatul îndrăgostit îl face ca semn al protecției. Dacă un bărbat acordă mai multă atenție nevoilor tale decât celor ale sale, atunci este cu siguranță îndrăgostit. Și privirea directă, tandră, reprezintă un semn din limbajul trupului în dragoste. În general, bărbații nu privesc astfel în ochi o femeie decât dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți.

Pe de altă parte, privirea insistentă, cu pupilele dilatate, poate însemna și o atracție fizică puternică. De aceea e bine să știm să facem diferența între atracția fizică și sentimentele profunde. Un bărbat care evită contactul vizual poate să-ți ascundă ceva. Sau acest comportament înseamnă pur și simplu că nu este de încredere. O privire deschisă directă este un semn al unei relații de încredere stabile.

Ce spune limbajul trupului în dragoste

Dacă un bărbat este îndrăgostit de o femeie, nu va rata niciodată ocazia de a-i spune asta fără cuvinte, doar privind-o în ochi. Dar există și alte gesturi prin care acesta își poate trăda sentimentele profunde.

Simte nevoia de apropiere

Atingerile pot fi dovada faptului că un bărbat simte nevoia de a te avea cât mai aproape. Iar aici poate fi vorba despre mângâieri, îmbrățișări, gesturi de alint. Sau pur și simplu gestul de a te lua de mână sau de după umeri fără un motiv anume. Cui nu-i scapă un oftat nostalgic când vede un cuplu trecut de prima tinerețe plimbându-se ținându-se de mână? Și se pot include în această categorie chiar și micile tachinări, hârjoneli, ciupituri în joacă. Asta demonstrează nevoia celuilalt de a-și exprima afecțiunea și de a primi confirmări ale sentimentelor.

Când doi oameni se îndrăgostesc, fiecare îl lasă pe celălalt să îi pătrundă în spațiul personal. Limbajul trupului în dragoste îți va spune acest lucru. Ar putea dori să-ți ia mâna, să-și pună brațul în jurul taliei. Sau se apleacă mai aproape de tine când stai lângă el. În limbajul trupului unui bărbat îndrăgostit, există multe alte gesturi care te ajută să înțelegi că în mod clar nu îi ești indiferentă.

Este „ochi și urechi’ doar pentru tine

Este o expresie străveche, dar foarte adevărată în limbajul trupului în dragoste. Dacă un tip este cu adevărat interesat de tine, atunci va comunica acest lucru cu întregul său corp la nivel inconștient. Ori de câte ori este posibil, își va întoarce tot corpul către tine. Trunchiul, pelvisul și degetele lui vor îndrepta în direcția ta. Acesta este un indicator că i-ai atras atenția și că vrea mai mult.

Limbajul trupului în dragoste îți va arăta că s-a îndrăgostit de tine. Mai ales când vezi că îți soarbe toate vorbele și este foarte atent la ce spui. Așteaptă cu nerăbdare fiecare cuvânt al tău. Și aude tot ce spui, chiar și într-un loc aglomerat și zgomotos. Îți răspunde rapid și fără ezitare. Ba chiar poți observa că, atunci când îți răspunde, gesturile lui par să semene cu ale tale. Este destul de firesc când unei persoane îi place pe alta.

Și poți citi chipul unui bărbat îndrăgostit. Observă cum se uită la tine. Limbajul trupului în dragoste te va ajuta să-l decodezi. Dacă, în timpul salutului sau al unei conversații, își își ridică adesea sprâncenele, înseamnă că te place mult și ia o potențială relație mai mult decât în serios. Un astfel de gest involuntar trădează un bărbat îndrăgostit. Trebuie doar să-l urmărești cu atenție.

Un alt semn că te place mai mult decât ca pe o persoană oarecare este că vrea să afle totul despre tine. Și va colecta informații despre tine din toate sursele posibile. Va încerca să afle de la cunoscuți și prieteni detalii despre tine. Toate acestea demonstrează că este interesat. Și ar vrea să știe și dacă este posibilă reciprocitatea sentimentelor.

Contează când și de ce îți zâmbește

Urmărește limbajul trupului în dragoste la cel pe care îl bănuiești că te place. Fie că vă aflați la serviciu, la o petrecere între apropiați, fie la un loc pentru fumat sau într-un loc public. Dacă nu remarci niciun semnal nonverbal la el, e clar că bănuielile tale sunt nefondate. Pe de altă parte, un bărbat îndrăgostit nu se poate abține să îți zâmbească.

Dacă te întâmpină cu o față serioasă, s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine. Un bărbat îndrăgostit va avea cu siguranță zâmbetul pe buze când te vede. Astfel știe el să-și exprime emoțiile. Dacă un bărbat îți zâmbește, înseamnă că te crede superbă și capabilă să-i trezești toate simțurile. Când unuu bărbat nu-i dispare zâmbetul deloc în preajma ta, atunci îl faci fericit și vrea să fie cu tine cât mai mult posibil.

Este pedant și galanton

Un bărbat îndrăgostit nu contenește să-și arate grija față de femeia pe care o iubește. Actele de cavalerism pot fi un indicator al politeței și culturii generale. Dar, în zilele noastre, îi caracterizează în special pe cei îndrăgostiți. Un bărbat politicos nu va ezita să deschidă ușa unei femei, să îi poziționeze scaunul să se așeze sau să-i dea haina lui când ei îi este frig. Aceste mici gesturi de tandrețe îi oferă femeii indicii legate de sentimentele lui. În plus, bărbatul îndrăgostit oferă multe mici atenții, cadouri cu valoare sentimentală. El va ști ce îți trebuie și te va surprinde mereu oferindu-ți ce ai dorit.

Un bărbat îndrăgostit va avea grijă de aspectul său în prezența ta. Limbajul trupului în dragoste îl trădează astfel. Va fi mereu preocupat să arate bine în prezența ta. De asemenea, va ține cont dacă îți place sau nu parfumul pe care îl folosește. Dacă unui bărbat îi pasă de cum arată în prezența ta, înseamnă că vrea să te impresioneze. Să nu te miri dacă încearcă să se aranjeze mai tot timpul. Asta arată că își dorește să arate perfect, din cap până în picioare.

Doamna este servită

Mai în glumă, mai în serios, această expresie este folosită mereu pe la noi. Când un bărbat face orice pentru a-ți fi pe plac și a te ajuta este îndrăgostit. Dacă încearcă să gătească ceva pentru tine, orice, chiar dacă nu se pricepe, e clar că îi pasă de tine. Apoi, cu răsuflarea tăiată, îți urmărește reacțiile, ca să fie convins că ți-a făcut pe plac. Până și cei mai experimentați bucătari devin puțin nervoși când mâncarea lor este gustată de o persoană importantă. Așadar, cum să nu apreciezi un bărbat îndrăgostit care vrea să își impresioneze idealul iubirii prin talentele culinare? Dorința de a se face util se poate extinde și la treburile casnice, dar și la alte nevoi ale femeii față de care au sentimente. Aceste gesturi se traduc în limbajul trupului în dragoste prin nevoia de a fi acceptat, de a primi confirmare și reciprocitate.

Acceptă glumele pe seama lui

Un bărbat îndrăgostit nu mai ține la statutul de mascul alfa. Ba chiar își lasă prietenii să facă glume despre asta. Dacă observi că prietenii încep să-l tachineze de fiecare dată când apari, înseamnă că e cu siguranță îndrăgostit de tine. Prietenii îl ajută pur și simplu să treacă mai ușor de perioada primilor fiori pasionali, atenuând tensiunea prin glume. Pe de altă parte, însă, orice glumă nepotrivită la adresa ta nu îi va pica bine. Și se va activa orgoliul masculin în el și spiritul protector față de tine.

Vocea îl trădează

E drept că vorbim despre limbajul nonverbel. Iar vorbirea nu este tocmai limbajul trupului în dragoste. Dar frazele pe care le rostește un bărbat îndrăgostit îl trădează. Timbrul vocii și tonul cu care îți vorbește ție vor fi în mod clar diferite de felul în care vorbește cu alte persoane. Cu femeia pe care o iubește, bărbatul va fi mai îndrăzneț în declarațiile sale. Asta după ce apare dezinhibarea. Și atunci va încerca să fie mai romantic, tandru, și va vorbi cu o voce mai profundă, gravă, pentru a te atrage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button